post@dinklinikkeidsvoll.no
90 91 00 46

Om klinikken

Din Klinikk Eidsvoll er en klinikk som setter pasientene våres i sentrum. Både ved hjelp av naturmedisinske, komplementære behandlingsformer. Vi behandler både fysiske og psykiske lidelser av akutt og kronisk art, både hos voksne og hos barn.


Geir Eriksen

Homeopat (mnhl) og radiograf (gått av med pensjon pr 01.01.2020)

Geir Eriksen er leder av Din Klinikk Eidsvoll. Han har drevet homeopatipraksis i 24 år. God erfaring med barn og akutte sykdommer. Han er også utdannet som Radiograf ved Ullevål radiografhøyskole og har 15 års erfaring med dette. Arbeidet tidligere ved Volvat Medisinske Institutt, Sentrum Røntgen og Feiringklinikken.

Heidi Biek

Homeopat (MNHL)

Heidi har 5 års utdannelse ved Norsk Akademi for Naturmedisin og startet med praksis i 2014. Behandlingsformene som tilbys er homeopati, akupunktur, fotsoneterapi og atlas-korrigering. Heidi tilbyr også behandling innen kosmetisk akupunktur for de som ønsker et mer skånsomt alternativ til naturlig oppstramming av huden.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for timebestilling eller ved eventuelle spørsmål. Vi behandler både fysiske og psykiske lidelser hos mennesker i alle aldre. Fra helt enkle forkjølelser til akutte lidelser og kroniske plager.

Her finner du oss

Bønsdalvegen 32
2073 BØN
post@dinklinikkeidsvoll.no
90 91 00 46

Kontakt oss